Мария Цачева с награда от Съюза на юристите
Публикувана от administrator на 17.04.2018 17:55:55
Мария Цачева получи наградата Почетен знак на Съюза на юристите за професионални постижения. Призът й бе връчен по случай Деня на конституцията на тържествено събрание вчера, на което присъстваха Президентът Румен Радев, министърът на правосъдието Цецка Цачева, представители на съдебната власт, университетски преподаватели и много юристи. ...
Разширена новина
Мария Цачева получи наградата Почетен знак на Съюза на юристите за професионални постижения. Призът й бе връчен по случай Деня на конституцията на тържествено събрание вчера, на което присъстваха Президентът Румен Радев, министърът на правосъдието Цецка Цачева, представители на съдебната власт, университетски преподаватели и много юристи.

Наградата на Мария Цачева беше по предложение на Съвета на Камарата на ЧСИ за активна позиция по важни за частните съдебни изпълнители въпроси и участие в утвърждаване на професията в обществото, както и като председател на Дисциплинарната комисия на камарата през изминалия 3-годишен мандат.

Председателят на КЧСИ Георги Дичев в приветствието си поздрави колегите с празника и заяви, че трябва да „браним правото от популизма и от невежеството”. „Те са най-голямата заплаха за него в цяла Европа”, обърна се към присъстващите Дичев.