Помощник съдебни изпълнители с награда от в. „Стандарт”
Публикувана от administrator на 16.07.2016 17:22:14
Петя Вълкова и Тодор Софрониев взеха първа награда в конкурса на в. „Стандарт” „Новата генерация” в категорията „Частни съдебни изпълнители”. Призовете за млад юрист бяха връчени на 14 юли на тържествена церемония в Софийския университет Св. „Климент Охридски”. Събитието беше посветено на 25-годишнината от приемането на Конституцията от Седмото велико народно събрание. ...
Разширена новина
Петя Вълкова и Тодор Софрониев взеха първа награда в конкурса на в. „Стандарт” „Новата генерация” в категорията „Частни съдебни изпълнители”. Призовете за млад юрист бяха връчени на 14 юли на тържествена церемония в Софийския университет Св. „Климент Охридски”. Събитието беше посветено на 25-годишнината от приемането на Конституцията от Седмото велико народно събрание.

Двамата помощник частни съдебни изпълнители благодариха на организаторите за високото отличие и заявиха, че за тях е особена чест да получат тази награда, която ще бъде стимул в работата им. Петя Вълкова е помощник в кантората на ЧСИ Стоян Якимов, а Тодор Софрониев в кантората на ЧСИ Милен Бъзински.

Наградите на двамата бяха връчени от зам.-министъра на правосъдието Вергиния Мичева, която заяви, че без съдебни изпълнители и най-доброто съдебно решение ще остане лист хартия, като подчеста, че частните съдебни изпълнители са най-проверявани от МП.