English
Меню
· За нас
· Органи
· Нормативна база
· Съдебна практика
· Важни документи
· Регистър на ЧСИ
· Новини и събития
· Публикации
· Семинари и обучения
· Административни услуги
· Често задавани въпроси
· Връзки
· Контакти
· Фото галерия
Вход
Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.
10 ГОДИНИ ЧСИ

10 ГОДИНИ ЧАСТНО СЪДЕБНО ИЗПЪЛНЕНИЕ В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ


ЧЕСТВАНЕ НА 10 ГОДИНИ КАМАРА НА ЧАСТНИТЕ СЪДЕБНИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ

Семинари и обучения
Европейското училище по принудително изпълнение има удоволствието да Ви покани на обучителен семинар на тема „Измененията в ГПК от м. октомври 2017 в контекста на изпълнителното производство“.
Семинарът е предназначен за практикуващи юристи с интерес в областта на изпълнителното производство и ще се проведе на 28 ноември 2017 г., в гр. София, хотел „Рамада”, бул. „Мария Луиза” № 131.

Лектори на семинара ще бъдат г-н Борислав Белазелков – съдия във Върховния касационен съд, член на работната група за подготовка на промените в ГПК и г-жа Валя Гигова – адвокат, член на Висшия адвокатски съвет, член на работната група за подготовка на промените в ГПК.
По време на семинара ще бъдат представени измененията относно изпълнителното производство във връзка с актуалните промени в ГПК от месец октомври 2017 г. Участниците могат да отправят предварително въпроси за обсъждане на семинара в срок до 23 ноември 2017 г. на електронен адрес: [email protected]
Дата на провеждане на семинара: 28 ноември 2017 г.
Начало на семинара: 08:30 часа
Регистрация: регистрацията за участие в семинара е възможна до 23.11.2017 г.
Информация относно програмата, практическа информация и условията за участие в семинара можете да намерите на следния електронен адрес: https://ese-bg.eu/index.php/bg/izmenenia_gpk_28_11

*** Европейското училище по принудително изпълнение има удоволствието да Ви покани на допълнителен обучителен семинар за ЧСИ на тема „Измененията в ГПК от м. октомври 2017 в контекста на изпълнителното производство“.
Семинарът ще се проведе на 23 ноември 2017 г., в гр. София, „Витоша парк хотел”, зала „Витоша”, ул. „Росарио” № 1, Студентски град.

Лектори на семинара ще бъдат г-н Борислав Белазелков – съдия във Върховния касационен съд, член на работната група за подготовка на промените в ГПК и г-жа Валя Гигова – адвокат, член на Висшия адвокатски съвет, член на работната група за подготовка на промените в ГПК.
По време на семинара ще бъдат представени измененията относно изпълнителното производство във връзка с актуалните промени в ГПК от месец октомври 2017 г. Този семинар е предназначен за ЧСИ и служители от техните кантори, съответно промените в ГПК ще бъдат представени и дискутирани през призмата на дейността на ЧСИ. Той се организира допълнително с оглед на големия интерес към темата и целта му е даде възможност за обучение по нея на всички, които не успяха да заявят участие в другите два семинара за ЧСИ, организирани от ЕУПИ.
Участниците могат да отправят предварително въпроси за обсъждане на семинара в срок до 20 ноември 2017 г. на електронен адрес: [email protected]
Дата на провеждане на семинара: 23 ноември 2017 г., четвъртък
Начало на семинара: 08:30 часа
Регистрация: регистрацията за участие в семинара е възможна до 20.11.2017 г.
Информация относно програмата, практическа информация и условията за участие в семинара можете да намерите на следния електронен адрес:  https://ese-bg.eu/bg/gpk_sofia2


***
Европейското училище по принудително изпълнение има удоволствието да Ви покани на обучителен семинар на тема „Измененията в ГПК от м. октомври 2017 в контекста на изпълнителното производство”. Семинарът ще се проведе на 18 и 19 ноември 2017 г., в гр. София, хотел „Рамада”, бул. „Мария Луиза” № 131.

Лектори на семинара ще бъдат г-н Борислав Белазелков - съдия във Върховния касационен съд, член на работната група за подготовка на промените в ГПК и г-жа Валя Гигова – адвокат, член на Висшия адвокатски съвет, член на работната група за подготовка на промените в ГПК. Модератор на семинара ще бъде г-н Георги Дичев – председател на Камарата на частните съдебни изпълнители.
По време на семинара ще бъдат представени измененията относно изпълнителното производство във връзка с актуалните промени в ГПК от месец октомври 2017 г. Участниците могат да отправят предварително въпроси за обсъждане на семинара в срок до 15 ноември 2017 г. на електронен адрес: [email protected].
Дата на провеждане на семинара: 18 и 19 ноември 2017 г.
Начален час: 13:00 часа
Регистрация: регистрацията за участие в семинара е възможна до 15.11.2017 г.
Информация относно програмата, практическа информация и условията за участие в семинара можете да намерите на следния електронен адрес: https://ese-bg.eu/bg/izmenenia_v_GPK_Sofia


***
Европейското училище по принудително изпълнение има удоволствието да Ви покани на обучителен семинар на тема „Измененията в ГПК от м. октомври 2017 в контекста на изпълнителното производство“. Семинарът ще се проведе на 24 и 25 ноември 2017 г., в гр. Пловдив, хотел “Империал”, ул. „Лев Толстой” № 6.

Лектори на семинара ще бъдат г-н Борислав Белазелков – съдия във Върховния касационен съд, член на работната група за подготовка на промените в ГПК и г-жа Валя Гигова – адвокат, член на Висшия адвокатски съвет, член на работната група за подготовка на промените в ГПК.
По време на семинара ще бъдат представени измененията относно изпълнителното производство във връзка с актуалните промени в ГПК от месец октомври 2017 г. Участниците могат да отправят предварително въпроси за обсъждане на семинара в срок до 22 ноември 2017 г. на електронен адрес: [email protected].
Дата на провеждане на семинара: : 24 и 25 ноември 2017 г.
Начало на семинара: 13:00 часа
Регистрация: регистрацията за участие в семинара е възможна до 22.11.2017 г.
Информация относно програмата, практическа информация и условията за участие в семинара можете да намерите на следния електронен адрес: https://ese-bg.eu/index.php/bg/izmenenia_v_GPK
ВНИМАНИЕ
Георги Дичев: Повече контрол, за да са спокойни и длъжници, и кредитори


ВНИМАНИЕ - КОЛЕКТОРИ СЕ ПРЕДСТАВЯТ ЗА ЧСИ!
Важно
· Регистър на публичните продажби
· Издаване на справки от Регистъра на длъжниците за наличие/липса на задължения
Европейско училище
Европейско училище по принудително изпълнение
Длъжникът и законът
Длъжникът, законът, частният съдебен изпълнител
Европейски портал
Представяне на портала