English
Меню
· За нас
· Органи
· Нормативна база
· Съдебна практика
· Важни документи
· Регистър на ЧСИ
· Новини и събития
· Публикации
· Семинари и обучения
· Административни услуги
· Често задавани въпроси
· Връзки
· Контакти
· Фото галерия
Вход
Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.
10 ГОДИНИ ЧСИ

10 ГОДИНИ ЧАСТНО СЪДЕБНО ИЗПЪЛНЕНИЕ В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ


ЧЕСТВАНЕ НА 10 ГОДИНИ КАМАРА НА ЧАСТНИТЕ СЪДЕБНИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ

Семинари и обучения
Европейското училище по принудително изпълнение има удоволствието да Ви покани на обучителен семинар на тема „Права, задължения, правомощия и отговорности на помощник-частните съдебни изпълнители”.
Семинарът ще се проведе в Парк-хотел „Москва”, ул. „Незабравка” № 25.

Лектори на семинара ще бъдат г-жа Диана Митева – съдия в Окръжен съд – гр. Варна и г-жа Мариана Обретенова – частен съдебен изпълнител, район на действие – окръжен съд - гр. Пловдив.
По време на семинара ще бъдат представени теми свързани с основните задължения, правомощия и отговорности на помощник-частните съдебни изпълнители. Семинарът е насочен към всички потенциални кандидати за насрочения от министъра на правосъдието конкурс за помощник-частни съдебни изпълнители, както и към всички юристи, които проявяват интерес към темата. Участниците могат да отправят предварително въпроси и казуси за обсъждане на семинара в срок до 30 септември 2017 г. на електронен адрес: [email protected].
Дата на провеждане на семинара: 06 и 07 октомври 2017 г.
Начален час: 09:00 часа
Място на провеждане на семинара: Парк-хотел „Москва”
Адрес: гр. София, ул. „Незабравка” № 25
Регистрация: регистрацията за участие в семинара е възможна до 01.10.2017 г.
Информация относно програмата, практическа информация и условията за участие в семинара можете да намерите на следния електронен адрес: https://ese-bg.eu/index.php/bg/prava_zadyljenia


***
Европейското училище по принудително изпълнение има удоволствието да Ви покани на обучителен семинар на тема „Усложнения при принудителното изпълнение спрямо недвижими имоти“. Семинарът ще се проведе в хотел „Новотел София”, бул. „Цариградско шосе” № 115.

Лектори на семинара ще бъдат г-жа Камелия Маринова – съдия във Върховния касационен съд, Гражданска колегия и г-жа Светлана Калинова – съдия във Върховния касационен съд, Гражданска колегия. Модератор на семинара ще бъде г-н Георги Дичев – председател на Камарата на частните съдебни изпълнители.
По време на семинара ще бъдат представени теми свързани с усложненията, които биха могли да настъпят при принудителното изпълнение от обективна и субективна страна спрямо юридически лица и при усложнения, които биха могли да настъпят при принудително изпълнение спрямо физически лица. Ще бъдат разгледани казуси. Участниците могат да отправят предварително въпроси и казуси за обсъждане на семинара в срок до 25 септември 2017 г. на електронен адрес: [email protected].
Дата на провеждане на семинара: 29 и 30 септември 2017 г.
Начало на семинара: 13:30 часа
Регистрация: регистрацията за участие в семинара е възможна до 25.09.2017 г.
Информация относно програмата, практическа информация и условията за участие в семинара можете да намерите на следния електронен адрес: https://ese-bg.eu/index.php/bg/uslojnenia_prinuditelno_2
ВНИМАНИЕ
Георги Дичев: Повече контрол, за да са спокойни и длъжници, и кредитори


ВНИМАНИЕ - КОЛЕКТОРИ СЕ ПРЕДСТАВЯТ ЗА ЧСИ!
Важно
· Регистър на публичните продажби
· Издаване на справки от Регистъра на длъжниците за наличие/липса на задължения
Европейско училище
Европейско училище по принудително изпълнение
Длъжникът и законът
Длъжникът, законът, частният съдебен изпълнител
Европейски портал
Представяне на портала