Пловдивските ЧСИ направиха дарение на дом за стари хора
Публикувана от administrator на 23.11.2015 20:59:59
Храна и напитки дариха на дом за стари хора частните съдебни изпълнители от Централния Южен район на страната /Пловдив, Пазарджик, Стара Загора, Хасково, Смолян, Кърджали/. Решението беше взето на честването по случай 10 - години от създаването на Камарата на частните съдебни изпълнители. То се проведе на 19 ноември в Пловдив. ...
Разширена новина
Храна и напитки дариха на дом за стари хора частните съдебни изпълнители от Централния Южен район на страната /Пловдив, Пазарджик, Стара Загора, Хасково, Смолян, Кърджали/. Решението беше взето на честването по случай 10 - години от създаването на Камарата на частните съдебни изпълнители. То се проведе на 19 ноември в Пловдив.

На него присъстваха над 120 представители на държавни, обществени и професионални организации. Лично кметът на Пловдив г-н Иван Тотев поздрави частните съдебни изпълнители. На тържеството присъстваха председателите на съдилищата от Пловдивския регион, прокурори, следователи, съдии по вписванията, представители на НАП, адвокати, нотариуси и много други партньори, гости и приятели.