ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА КЧСИ ВЪВ В РЪЗКА СЪС ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ English
Меню
· За нас
· Органи
· Нормативна база
· Съдебна практика
· Важни документи
· Регистър на ЧСИ
· Новини и събития
· Публикации
· Семинари и обучения
· Административни услуги
· Често задавани въпроси
· Връзки
· Контакти
· Фото галерия
Вход
Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.
10 ГОДИНИ ЧСИ

10 ГОДИНИ ЧАСТНО СЪДЕБНО ИЗПЪЛНЕНИЕ В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ


ЧЕСТВАНЕ НА 10 ГОДИНИ КАМАРА НА ЧАСТНИТЕ СЪДЕБНИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ

Частен съдебен изпълнител за един ден станаха две десетокласнички от Велико Търново

КЧСИ участва в инициативата на Джуниър Ачийвмънт България „Мениджър за един ден“

Десетокласничките от Велико Търново Магдалена Лазарова и Полина Аврамова работиха като частни съдебни изпълнители в рамките на инициативата на Джуниър Ачийвмънт България „Мениджър за един ден“. На 25 март те се присъединиха към екипа на частният съдебен изпълнител Виктор Георгиев. Двете момичета са на 16 години и учат в СОУ „Вела Благоева“ в град Велико Търново. Те сами са пожелали да станат частен съдебен изпълнител за един ден.

Камарата на частните съдебни изпълнители подкрепя отварянето на вратите на канторите за инициативата, тъй като отговорностите на професията са огромни, а тя все още e млада и малко позната.

Десетокласничките, които учат „Предприемачество и бизнес“ научиха какви са правомощията и услугите на частните съдебни изпълнители, как е организирана дейността в канторите и как работят електронното правосъдие и електронните услуги в областта на съдебното изпълнение. Те получиха сертификат за постижение от Джуниър Ачийвмънт България и от менторите Виктор Георгиев и ДЗЗД „Частни съдебни изпълнители Глушкова - Георгиев“.

„Радвам се, че младите хора бяха сред нас, тъй като стажът е най-добрата възможност за кариерно ориентиране и мотивация. Мисля, че предизвикахме интерес към професията. Още повече, че всяка кантора на ЧСИ е едновременно функция на държавната власт и бизнес организация – веднъж изпълняваме решенията на съда, но действаме и по законите на пазара - работим в конкурентна среда, защитаваме клиентите си и изграждаме доверие “, коментира ЧСИ Виктор Георгиев.

Това е втората инициатива към отваряне на вратите на професията за младите хора, в която се включва неговата кантора след участието в "Иновационен лагер" на Джуниър Ачийвмънт България.

“Мениджър за един ден” е сред най-популярните инициативи на Джуниър Ачийвмънт България. Тя се провежда всяка година в над 100 държави по целия свят. В нея винаги се включват както висши държавни управници, така и утвърдени мениджъри от всички сфери на бизнеса и обществения живот. Те дават начало на професионалната реализация на хиляди ученици, а в замяна получават удовлетворение от предадения опит и от съвместната работа с младите хора. Инициативата е предназначена за ученици от края на гимназиалния курс и за студенти от първите години на университета.

ВНИМАНИЕ
Георги Дичев: Повече контрол, за да са спокойни и длъжници, и кредитори


ВНИМАНИЕ - КОЛЕКТОРИ СЕ ПРЕДСТАВЯТ ЗА ЧСИ!
Важно
· Регистър на публичните продажби
· Издаване на справки от Регистъра на длъжниците за наличие/липса на задължения
Европейско училище
Европейско училище по принудително изпълнение
Длъжникът и законът
Длъжникът, законът, частният съдебен изпълнител
Европейски портал
Представяне на портала